STROKOVNJAKI ZA STROJNI VID, AVTOMATIZACIJO IN MERITVE

Diff Avtomatizacija smo neodvisni integrator strojnega vida. To pomeni, da lahko za vsak projekt izberemo strojno opremo, ki bo najboljša za dano nalogo.

Specializirani smo za programske rešitve v LabVIEW s katerim lahko dosežemo največje hitrosti obdelave in največjo prilagodljivost naročnikovim zahtevam. Smo National Instruments Alliance Partner.


IZKUŠNJE IN CERTIFICIRANO ZNANJE

Vedno stremimo k izpopolnjevanju naših znanj in uporabi najnovejših tehnologij in pristopov za reševanje problemov. Skupaj imamo več kot 15 let izkušenj s področja razvoja, avtomatizacije, meritev in strojnega vida ter certificirano znanje. Smo 2. podjetje v Sloveniji z inženirjem, ki je pridobil naziv Certified LabVIEW Developer.

Certified LabVIEW Developer

MEDNARODNO USMERJENI

Smo mednarodno usmerjeno podjetje, saj več kot tri četrtine naših prihodkov ustvarimo na tujih trgih izven EU. Preko naše podružnice smo prisotni v Aziji, kjer ima veliko podjetij že utečeno visokoserijsko proizvodnjo, manjka pa jim avtomatizirana kontrola kakovosti - tu nastopimo mi z našimi izkušnjami.

Diff mednarodna prisotnost

INŽENIRJI PO IZOBRAZBI IN SRCU

Vedno iščemo nove izzive, ki zahtevajo vrhunske rešitve in inovativne ideje - veselijo nas zahtevni projekti, s katerimi skupaj prestavljamo meje izvedljivega. Imamo certificirano strokovno znanje, ki ga sproti izpopolnjujemo - če česa ne znamo, se hitro naučimo.

Peter MOHORKO

LabVIEW programiranje

dr. Peter MRAK

Razvoj